Welkom op ons gastenboek

Schrijf een bericht

12 juni 2020
Roelf Bollen
Rotterdam

Lieve Jan en Stannie, nogmaals willen wij als familie jullie bedanken voor de enorme steun de afgelopen 12 jaar, maar in het bijzonder de afgelopen maanden. Behalve de zorg voor onze moeder door het fantastische team van de afgelopen jaren bleken jullie ons ook enorm te ondersteunen toen onze pa onverwachts ernstig ziek werd. Mede dankzij jullie hulp, steun, tips en nauwe banden met huisarts, ziekenhuis en omgeving is onze vader in zijn eigen huis, met ma aan zijn zijde gegaan. Zijn Laatste allergrootste wens.
De maaltijden, reparatie aan fiets, extra inzet van het zorgteam, de betrokkenheid, de goedbedoelde tips, werkelijk niks was te gek. Dus nogmaals DIKKE DANKJULLIEWEL. Jullie zijn goud waard en ook nu nog, nu we, weer dankzij jou, een oplossing hebben gevonden om ma in haar vertrouwde omgeving te houden! We hopen jullie nog lang als team in te mogen zetten, Ook namens ma, broer en zussen

27 september 2019
Floris
Zutphen

Lieve Jan en Stan, wat heeft Floris het weer fijn gehad! Jullie hebben mij in staat gesteld om op vakantie te gaan na een enerverende periode ivm epilepsieaanvallen Floris. Wat hebben jullie zorgvuldig gehandeld toen Floris zijn aanvallen kreeg. Jullie kennis en adviezen geven rust en ik kan altijd met vragen bij jullie terecht. Hij is in de beste handen en vol vertrouwen laten wij Floris bij jullie logeren. Nogmaals bedankt!

24 juni 2018
floris
zutphen

Hai Jan en Stannie, fijn dat mijn moeder 9 dagen bij kon komen na een heftige tijd omdat ik zo ziek was. Ze heeft het heerlijk gehad in het mooie Toscane! Ze wist dat ik in veilige en goede handen bij jullie was. En zo is het. Ik heb het heel gezellig en goed gehad dus dank je wel voor jullie goede en lieve zorgen voor mij. Kareltje mist jou Stannie, je weet wel waarom :)) Groetjes van Floris en ook namens mijn moeder, DANK JE WEL!!

4 februari 2018
H.Allen(AllenZorg)
ROTTERDAM

Hallo dames van Looijengazorg, Onze hartelijke dank voor de goede en liefdevolle zorg die jullie geboden hebben aan een van onze cli�nten die afgelopen week met het gezin een midweek vanuit Rotterdam op hun vakantieadres hebben mogen genieten. Niets anders dan lof van hen voor de warme zorg. Keep up the good work, van het zorgteam,voor het zorgteam

31 januari 2018
jos westhof
Dieren

Hallo Stannie en Jan en uiteraard de rest van de thuiszorg medewerkers.

Ik wil jullie tot nu toe bedanken voor de goede thuiszorg voor mijn vader. Ik ben door veel omwegen en aanvragen bij de grote thuiszorg organisatie bij jullie terecht gekomen. Gelukkig wel jullie zorgen voor de juiste zorg.

Groet Jos Westhof.

16 juli 2017
Ineke van Baggem
De Bilt

Lieve Stannie fijn weer samen op MPS De Zonnebloem te zijn gewest. Ik kende jouw verhalen van je zorghotel natuurlijk al, maar jullie website kende ik nog niet. Nu dus wel. Wat ziet het er prachtig uit.

Een schitterende plek waar rust en liefde van uitstraalt. Het kan ook haast niet anders dan dat jullie gasten zich er prima thuis voelen. En Jan zou ik willen zeggen: je bent een topper om dit samen met Stannie te verwezenlijken. Ondanks jullie drukke werkzaamheden vaart Stannie toch ook nog een aantal keren per jaar op MPS De Zonnebloem mee, hoe bewonderenswaardig is dat!

Ik wens Loijenga Zorg heel veel goede jaren toe en hoop dat Stannie en Jan dit nog lang mogen en kunnen blijven doen.

51 24 juni 2017
floris en rolande
zutphen

Lieve Jan en Stannie,

Dank je wel voor de fantastische zorg die jullie 9 dagen aan Floris hebben gegeven. Hij heeft genoten en geen puntje van kritiek :))) Petje af voor jullie.

Door jullie goede zorg kon in onbezorgd genieten van mijn vakantie. Heerlijk bijgekomen dus.

Alle liefs van Floris en Rolande!

En Jan, meteen kindertandpasta gekocht. Veel beter.

50 27 sept 2016
Henny
Lage Zwaluwe

Ik ben voor de eerst keer een paar dagen wisten logeren. Het waren echt leuke dagen goed verzorgt. De verzorging was heel goed alles kon een lekker eitje bij het ontbijt.

Al kan ik Jan en Stannie al een wat jaren van andere vakanties ik zou ze zo bij andere aanraden.

Alleen jammer dat het zo ver weg is voor mijn.

IK ga zeker nog een keer terug. Nou jan en Stannie en andere mensen die haar weleens helpen ga zo door. Jullie krijgen een 10 met een griffel. Heel veel groetjes Henny

49

datum: 30-05-2016

naam: Floris en rolande

plaats: Zutphen

Voor het eerst is Floris ipv 2 dagen 4 dagen en nachten bij Jan en Stannie geweest. Het is niet makkelijk voor mij om de complexe zorg los te laten. Floris is zowel lichamelijk maar ook geestelijk beperkt en kan niet praten met zijn mond maar gelukkig wel veel aangeven door ogen. Floris heeft een maag en darmsonde en een implantaat om zijn spieren te ontspannen zodat hij minder spasme heeft. Veel last van slijm en soms zijn er bloedingen in de maag.

Gisteren haalde ik Floris weer op en zag een zeer tevreden, vrolijke Floris! Hij gaf heel duidelijk aan hoe fijn hij het had gehad in alles. Jan en Stannie begrijpen hem heel goed en letten ook op kleine details die voor Floris zo belangeijk zijn. Hij zag er heel goed verzorgd uit in alle opzichten.Jan is zijn grote vriend :))) maar hij mag stannie ook erg graag :))

Jan en Stannie, heel erg bedankt voor alle goede zorgen. Ik heb een heerlijke paar dagen vakantie gehad!

Groetjes rolande en floris!

49

datum: 22-03-2016

naam:  Alma Kaatman

plaats: Eerbeek

Toen mijn man eind 2014 ernstig ziek werd en al snel duidelijk was dat hij niet meer beter zou worden, was er per direct zorg nodig.
Door mijn schoondochter kwamen we in contact met Stannie en bij het eerste gesprek was voor ons meteen duidelijk dat zij de zorg kon bieden die we voor ogen hadden.
Door de zorg van Stannie en haar team kon mijn man tot het allerlaatst thuisblijven, iets wat hij heel graag wilde. Ook toen er de laatste weken nachtzorg nodig was kon dat geregeld worden.
Het klinkt misschien gek, maar door de fijne zorg en het leuke team was er de laatste periode van zijn leven niet alleen maar heel veel verdriet, maar waren er ook fijne en soms zelfs leuke momenten.
Alma Kaatman
 

47

datum: 21-03-2016

naam:  Ilonka Niewenhuis

plaats: Zutphen

Via de kapper in Eerbeek zijn wij bij Looijenga Zorg terrecht gekomen. Voor onze dochter van 8 jaar een uitkomst. Een kleinschalige opvang waar zij zich helemaal thuisvoelt dankzij Stannie en Jan. Wij kunnen nu met een gerust hart bijvoorbeeld met vakantie of een weekendje weg. We weten dat ze in goede handen is. Het voelt alsof onze dochter hier al jaren komt, terwijl ze er nog geen jaar logeert. Bedankt Stannie en Jan voor alle goede zorgen. We hopen dat we nog flink wat jaren met Manou mogen komen.

46

datum: 28-02-2016

naam:  Hans en Joke Cuperus

plaats: Eerbeek

Na een moeilijke periode met onze (schoon)-moeder werden wij via onze huisarts in contact gebracht met Stannie van LooijengaZorg. En wat zijn wij blij met deze keus!!
Vanaf de allereerste dag dat ik Stannie belde heeft ze een deel van de zorg op zich genomen. Stannie had direct een goede klik met mijn schoon-moeder en was in staat om haar uit de neerwaartse spiraal weer wat omhoog te helpen.
LoooijengaZorg is voor ons in 1 woord : fantastisch!

Groetjes Joke Cuperus

45

datum: 06-01-2016

naam:  Kees en Hanna

plaats: Kortgene

Hoi Stannie, heel leuk je ontmoet te hebben op de Zonnebloemboot Het was heel gezellig met je en we hebben de groeten gedaan aan Guusje. Ze werd helemaal enthousiast en de groeten terug. Je hebt een mooie website en we gaan een keer contact opnemen om te komen logeren. Groetjes en nogmaals bedankt.

44

datum: 14-10-2015

naam:  Floris

plaats: Zutphen

Floris logeerde afgelopen weekend voor het eerst bij stanny en jan. Wat mij meteen opviel dat zij op details letten die zo belangrijk zijn voor floris. Floris is een meervoudig gehandicapte jongen van 18 jaar met veel lichamelijke problemen. Maag, darmsonde en een implantaat om zich te ontspannen. Stanny en Jan, dank je voor de goede zorgen en het leuke weekend voor floris! Groetjes rolande en floris!
 

43

datum: 03-07-2015

naam:  Marcel

plaats: Apeldoorn

Ik kan Looijenga Zorg van harte aanbevelen! Onze meervoudig gehandicapte zoon van zeven logeert al vijf jaar bij Jan en Stannie. De prettige huiselijke sfeer, de betrokkenheid en aandacht die wordt gegeven, maar ook de flexibele instelling van Jan en Stannie is heel prettig.
 
Onze zoon geniet van alle rust en aandacht, terwijl wij als ouders even tijd voor onszelf hebben, samen met de rest van het gezin. We weten onze zoon in goede handen bij Looijenga Zorg, dus wij hoeven ons geen zorgen te maken.
 
Het huis zelf en de huiselijke sfeer vind je niet zo snel bij andere instellingen. Geen grote groepen, geen massaliteit, maar haast als een gezin samen met de cli�nten.
 
Wij zijn erg blij dat we jaren geleden met Looijenga Zorg in contact gekomen zijn, want voor ons zijn Jan en Stannie de ideale zorgverleners die de gewenste aandacht geven aan onze zoon.

42

datum: 09-05-2015

naam: Hans & Gerdien Daudey

plaats: Putten

Ha Stannie,

We hebben je deze week (weer) op de Zonnebloemboot ontmoet,
en nu we weer thuis zijn waren we wel heel benieuwd naar je zorghotel...:-) Wat mooi zeg, je hebt het goed voor elkaar, gasten komen bij jou en je man helemaal tot rust, heerlijk.
En met alle liefdevolle zorgen van jou kan hun vakantie of verblijf bij jullie helemaal niet meer stuk.
Veel succes met alles en hopelijk weer eens tot ziens!
Rust lekker uit na deze week, je hebt het verdiend.:-)

Hartelijke groeten,
Hans & Gerdien Daudey

41

datum: 04-12-2014

naam: Anke Fontein

plaats: Dieren

Hoi Stannie en Jan,
Mama heeft namens mij het volgende berichtje naar Per Saldo gestuurd. Zij verzamelen "pareltjes" om de minister te bewegen alles voor jullie niet al te moeilijk te maken. Dit heeft mama geschreven:

Logeren: Reactie op de oproep "pareltjes logeren" Onze dochter gaat naar een kleinschalige logeeropvang, particulier. Looijenga Zorg in Eerbeek. Gerund door een lieve vrouw en geholpen door haar echtgenoot. Mijn dochter telt de dagen af dat ze weer mag gaan. Mevrouw is volledig gediplomeerd verpleegkundige. Verzorgt opvang voor alle leeftijden, aandoeningen en ziekten. Flexibel en een warm welkom. Met een gerust hart laten we onze dochter achter en komen we zelf tot rust. Zo'n bedrijfje moet de zorg kunnen leveren waar ze goed in zijn en niet worden overstelpt met procedures en onnodige bureaucratie. Zonder dit soort adresjes stort de zorgverlening in. Zij zijn juist ontstaan omdat de reguliere, massale zorg verschraald. "

En ik ben het helemaal met mama eens!!!
Groetjes en een dikke kus
Anke

40

datum: 07-09-2014

naam: familie van der Weerden

plaats: Brummen

Na een lelijke val was onze, tot dan toe altijd mobiele, 84-jarige vader ineens volledig bedlegerig en ook erg in de war. De benodigde 24-uurs zorg was op dat moment nergens beschikbaar.

Gelukkig kwamen we in contact met Looyenga Zorg. Zij zagen onze nood en een net leeggekomen kamer werd direct klaargemaakt en een uur na de kennismaking werd onze vader door Jan opgehaald en kon hij zijn kamer in gebruik nemen.

Hij kreeg alle zorg en aandacht die nodig was, zelfs meer dan dat. Hij werd gestimuleerd en met het lopen werd behoedzaam geoefend.

Het huis is heel mooi en smaakvol ingericht en de voorzieningen zijn uitstekend.

Veel persoonlijke aandacht, een prachtige eigen kamer, uitstekende verzorging en begeleiding. Ook wij als familie konden met al onze vragen bij hen terecht.
Onze vader kon aansterken en tot rust komen op deze bijzondere zorg-plek van een heel enthousiast en toegewijd echtpaar.

Namens ons allen, dank jullie wel Stannie en Jan.

39

datum: 22-09-2013

naam: Willeke Overeem

plaats: Voorthuizen

Hee Stannie!

Echt een top site! Ik heb het nog eens even bekeken!! En afgelopen week ben ik er achter gekomen dat jouw gasten echt heel erg blij moeten zijn dat jij dit waargemaakt hebt!! Je bent een topper!! Veel succes met je gasten...ennuh: rustig aan!

Liefs Willeke

38

datum: 31-07-2013

naam: Ans van Vliet

plaats: montfoort

Leuk om jullie zorghotel te zien op de site. Wat een mooie plek met zoveel ruimte er om heen. Ik kan voorstellen dat mensen het naar hun zin heben bij jullie. Het ziet er allemaal mooi en gezellig uit.
Knap hoor om dit allemaal te realiseren
Vooral ook leuk om jullie ontmoet te hebben op de camping in Limburg.
We wensen jullie heel veel geluk en succes toe.

Met een hartelijke groet van Rico en Ans

37

datum: 03-04-2013

naam: Jan Bergevoet

plaats:

Hoi Stannie,
Had al eerder snel jullie site bekeken maar nu wat uitgebreider. Ziet er leuk, goedverzorgd en uitnodigend uit.
 
Informatie is duidelijk, correct en deskundig!!!.
 
Komt helemaal overeen met hoe ik je heb leren kennen en heb ervaren tijdens de cursus bij ons/mij op ROC Aventus.
Veel succes en lieve groeten Jan

36

datum: 16-05-2012

naam: Toos Verbeek

plaats:

Hallo Stannie, ik zag je pas op tv en dacht ga even op je site kijken. Het ziet er geweldig uit allemaal!!!

Groet Toos. (ik ken je van V�rian, Brummen)

35

datum: 18-11-2011

naam: antwan

plaats:

hoi Stannie en Jan,

ik ben nu al drie jaar bij jullie in de zorg.
en nu loop ik maatschappelijke stage bij jullie. het is erg leuk en leerzaam. verder vermaak ik me in de weekende erg goed. ga veel met Jan op stap. wat altijd erg gezellig is. het eten is ook altijd erg lekker en gezond. bedankt voor alles tot nu toe
groetjes antwan

34

datum: 18-11-2011

naam: Willie en Gerda

plaats:

Hallo Stannie en Jan

Wij genieten weer volop in onze week met Antwan als maatschappelijk begeleider, die ons ook verwent, dus deze week dubbelop.
Ondanks dat je volop werk hebt,sta je altijd voor ons klaar. Hartelijk dank voor alles

33

datum:

naam: Mike en Suus

plaats:

Hoi Stannie,

Hierbij willen wij je bedanken dat je erbij wilde zijn tijdens onze bruiloft op 23/09, om voor m'n vader te zorgen. Zo konden m'n ouders ook volop genieten van de dag. En iedereen vond het leuk om je te ontmoeten. Ik citeer: Een geweldig persoon, kan goed doortastend zijn als het nodig is en ook nog eens gezellig.

Veel plezier op de Zonnebloemboot! De mensen in je groep zullen blij met je zijn.

Hartelijke groet,
Mike en Suus

32

datum:

naam: Chris en Diny

plaats:

Hoi Stannie en Jan,

Wat een mooie side is het geworden. Met veel mooie foto's. We zien jullie weer de laatste week van juli als ik Chris weer kom brengen.

Groetjes Chris en Diny

31

datum: 04-07-2011

naam: Astrid

plaats:

Hoi Stannie!

Wat was je mooi te horen op de radio bij veluwezoom in bedrijf! Echt heel leuk!!

Groetjes,
Astrid

30

datum: 30-06-2011

naam: Sjoerd

plaats:

Hee Stannie & Jan,

Leuke en een mooie overzichtelijke website geworden zeg!

van harte!!

Groet,
Sjoerd

29

datum: 29-06-2011

naam: Astrid & Co

plaats:

Hoi Stannie & Jan,

Prachtige website!! Duidelijk en overzichtelijk, echt super!
Gefelicteerd!!

Liefs,
Astrid & Co

28

datum: 29-06-2011

naam: Hannie en Manon

plaats:

Hallo Stannie en Jan,

Het is een erg mooie website geworden, veel duidelijker dan de vorige.

GEFELICITEERD!!

Liefs van ons

27

datum: 29-06-2011

naam: Ruud

plaats:

Hallo Stannie en Jan,

Van harte met de nieuwe website.

Omdat ik het jammer vond dat alle berichten in jullie vorige gastenboek zouden verdwijnen door het nieuwe gastenboek, heb ik ze even allemaal overgenomen.

Dus onder dit bericht vind je alle berichten uit het vorige gastenboek.

Groetjes,

Ruud

26

datum: uit vorig gastenboek

naam: Gerda/Willie

plaats:

26-05-2011 - Hallo Stannie/Jan

Het is heel heel erg mooi en we zijn altijd van harte welkom en ik ben altijd weer blij als ik weer heen kan gaan samen met Wim en Gerda We worden hier goed verzorgd en vertroeteld op zijn tijd. De omgeving is schitterend, gezellig dorp leuke terrasjes en een mooie bosrijke omgeving.
Bedankt voor alle goede zorgen en gezelligheid

Groetjes van ons

25

datum: uit vorig gastenboek

naam: Lieke Kraal

plaats:

03-03-2011 - Hee Stannie,

Via Miranda hoorde ik van jullie initiatief. Wat mooi!

Prachtige site ook. Heel veel succes!

24

datum: uit vorig gastenboek

naam: Milou

plaats:

29-01-2011 - hoi,

gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. milou, jesper, mireille en pieter

23

datum: uit vorig gastenboek

naam: Diny

plaats:

20-12-2010 - Hoi Stannie en Jan,

Wat een kanjers waren jullie toch weer de afgelopen 2 weken. Door dat Chris op nieuw behoorlijk ziek was geworden moest hij nog een week langer bij jullie blijven omdat hij niet te vervoeren was met 40,3 koorts. Gelukkig mocht ik ook bij jullie blijven en de rest van de familie was ook welkom om bij Chris op bezoek te gaan. Gelukkig hebben we kunnen voorkomen dat Chris naar het ziekenhuis moest. Ook voor mij was het een grote steun. Biij deze nog maals heel erg bedankt voor alle goede zorgen.

Groetjes Chris en Diny

22

datum: uit vorig gastenboek

naam: A.J.Kruit

plaats:

19-12-2010 - Hallo Stannie en Jan;

 Wij zijn blij dat Chris, nadat hij in de tweede week ziek is geworden,toch nog bij jullie kon blijven. Zo kon hij de zorg krijgen ,dat hij verdiende. Bij jullie krijgt hij toch beter die aandacht, dan dat hij naar het ziekenhuis had moeten gaan. We zijn jullie daar erg dankbaar voor, en vooral dat jullie de moeite namen, om voor zijn vrouw Diny ook nog een slaapplaats in orde te maken. En op deze manier,de hele dag bij Chris te kunnen blijven. Maar nu zijn we toch ook weer dankbaar dat Chris zo ver weer is op geknapt, dat hij afgelopen zaterdag weer naar huis kon gaan, en dan weer in zijn eigen huis weer verder kan aan sterken.Jullie zijn een fantastisch stel,waar je dan met alle rust Chris aan toe kan vertrouwen. Dat geeft veel rust bij de rest van de familie. Nog maals heel veel dank.

Vriendelijke groet Maya en Albert Kruit

21

datum: uit vorig gastenboek

naam: Liam

plaats:

27-11-2010 - Hallo Jan & Stannie,

Eindelijk dan een berichtje van ons op het gastenboek.

Het is heerlijk om te zien hoe fijn Liam het altijd heeft bij jullie.
Je merkt aan hem, dat hij geniet van de logeerpartijtjes aan �t Haagje 8.

Voor ons even wat rust, terwijl Liam geniet van alle aandacht die hij krijgt.
Maar pas op, hoor, je moet hem niet te veel verwennen, anders wil hij de volgende keer niet meer naar huis! HAHAHA.

Groeten van Tamara, Marcel, Finn en natuurlijk een knuffel van Liam

20

datum: uit vorig gastenboek

naam: Suzan

plaats:

14-07-2010 - Hey Stannie en Jan,

Hier eindelijk een berichtje van mij!! Florian heeft het enorm naar zijn zin bij jullie, hij vind het leuk om met Jan en Jumper het bos in te lopen, en met Stannie een enorme pizza te bakken met lekkere salami erop,we zijn erg blij met jullie, het voelt veilig, vertrouwd en bovendien voelt Florian zich bij jullie thuis.

Groetjes Richard, Suzan, Milou en een hele dikke knuffel van Florian

19

datum: uit vorig gastenboek

naam: Gerda

plaats:

30-12-2009 - Hoi Stannie en Jan
 
Heel erg bedankt voor de gezellige re�nie en dagen, die ik bij jullie was, super. De krans , die ik gemaakt had staat er nog steeds goed bij. Nu volop in de sneeuw op naar 2010 en weer een heleboel dagen naar jullie. Ik kan me er nu al op verheugen
Groetjes en liefs. Gerda

18

datum: uit vorig gastenboek

naam: Maya en Albert Kruit

plaats:

14-11-2009 - Beste Stannie en Jan; We hadden geen enkel idee waar Chris zat en hoe het daar ging. We hadden wel veel via Diny iets gehoord. Maar nu dat we zelf zijn geweest,krijgen we een heel ander beeld van jullie. Nu snappen wij ook dat Chris het naar z'n zin heeft. Hij is er niet als pati�nt, maar meer als een huisgenoot. Daar krijgen wij een goed gevoel bij. We zijn zeer dankbaar dat er nog mensen bestaan,die na de zorg ook nog de persoon als een huisgenoot zien. We zien ook aan Chris, dat hij het naar de zin heeft. En op die basis kunnen Chris en Diny er weer voor een paar weken tegen aan. Voor Diny is dit ook een goed gevoel dat hij bij deze twee lieve mensen is. Maar we zijn ook trots op Diny, dat zij de zorg ook op zich neemt, en met veel liefde. Veel sterkte gewenst ook voor de zorg aan anderen.
Vriendelijke Groet; Maya en Albert Kruit

17

datum: uit vorig gastenboek

naam: Ulrike

plaats:

15-09-2009 - Bedankt voor de speciale zorg voor de kleine man.
groeten Ulrike

16

datum: uit vorig gastenboek

naam: Gerda

plaats:

08-05-2009 - Hallo Stannie en Jan
Er valt eigenlijk niets meer te vermelden, ik heb het eindeloos gezellig gehad, met mooi weer ook nog,zodat we lekker buiten konden vertoeven.
Voor Jan was het ook erg relaxed zonder mij. Bedankt voor alles en tot de volgende keer

Groetjes Gerda

15

datum: uit vorig gastenboek

naam: Joke en John

plaats:

05-03-2009 - Een liefdevolle verzorging eventjes rust
bij Jan en Stannie is bijna een "must"
Lieve mensen..Ontzettend bedankt voor alles. Het heeft heel veel goeds gedaan voor ons allebei. Een aanrader voor de gast en voor de mantelzorger. Nogmaals DANK JE WEL.
Jullie eige illegale kok...

John en Joke Theewen

14

datum: uit vorig gastenboek

naam: Diny Reep

plaats:

02-02-2009 - Lieve Stannie en Jan

Bedankt weer voor de goede zorgen voor Chris. Ik ben blij dat hij bij jullie kan logeren en ik even wat adem pauze krijg. Chris heeft het altijd naar zijn zin bij jullie. Dus op naar de volgende keer in maart.

groetjes Diny

13

datum: uit vorig gastenboek

naam: Jan en Monique

plaats:

06-01-2009 - Lieve Stannie en Jan,
Door jullie goede zorg en het vertrouwen dat wij terecht in jullie hebben zijn wij met een gerust hart vertrokken naar onze vakantiebesteming. De zorg die jullie hebben overgenomen van ons voor onze autistische zoon Emiel heeft ons een verdiende adempauze gegeven en Emiel een te gekke tijd. Hij heeft het er nog elke dag over!!! Graag maken wij weer snel gebruik van Looijengazorg.
Tot gauw,
Monique en Jan

12

datum: uit vorig gastenboek

naam: Martha

plaats:

05-01-2009 - Lieve Stannie en Jan

Een warm duo. Een kort verhaaltje vooraf: Stannie is mijn tante (tweelingzusje van mijn vader). Als jong meisje logeerde ik vroeger maar al te graag bij Oma Loeff waar Stannie en Tinie ook nog thuis woonde. Mijn haren werden in de krul gezet en/of mijn gezicht werd gereinigd, ook mocht ik op hun slaapkamer slapen en als zij thuiskwamen rookte ze nog even een sigaretje in bed. 's Morgens konden we niet al te veel doen want dan moesten ze bijkomen natuurlijk op een van de keukenstoeltjes bij de verwarming uitkijkend over de Dorpsstraat. Leuke herinneringen voor mij. Stannie kwam vroeger ook logeren bij ons thuis in Vlissingen toen mijn vader nog een Bakkerij had. Met Stannie bleven we kontakt houden.

 De altijd vrolijke, sympathieke vrouw waar je welkom bent, ofwel niets te veel en altijd weer leuk en gezellig. Ook mijn man, Danny, kan het heel goed vinden met Stan en Jan. Met ons trouwen kregen we een zak 'kleiaardappels' gemaakt van papier met behanglijm en daarin troffen we ons kado. Ze noemen Danny dan ook Zeeuws kleiaardappeltje. Nu komen we zondag a.s. in Eerbeek en we moesten onze kleine bintjes ook meenemen.
Liefs Martha, Danny en de bintjes: Sanna en Enzo

11

datum: uit vorig gastenboek

naam: Gerda

plaats:

04-12-2008 - Stannie en Jan
Heel erg bedankt voor deze anderhalve week, gezelligheid en afzien voor Jan
1 omdat hij eigenlijk ziek was
2 om zijn tomeloze geduld
3 om zijn angst voor de spasmes, die niet kwamen en voor de 3 dagen laarzen passen het toch gelukt is om te slagen
Mij was het vast nooit gelukt ik gaf de moed na 3 winkels al op. Stannie bedankt voor de jouw bekende gastvrijheid heerlijke eten en drinken en humor en oprechtheid.
Deze anderhalve week had als ik thuis gebleven was eindeloos lang geddurd ondanks dat Katinka er 'savonds had gewwest, terwijl hij nu zo omvloog
Succes en plezier met je klanten en met jumper Bel jullie nog wel op om te horen hoe hij de operatie heeft doorstaan

Groetjes Gerda

10

datum: uit vorig gastenboek

naam: Rob van der Peet

plaats:

23-11-2008 - dag Stannie en Jan,

Wat een geweldig initiatief! Chapeau voor het werk wat jullie doen.

Rob van der Peet

9

datum: uit vorig gastenboek

naam: Gerda

plaats:

01-10-2008 - hallo

in zo''n mooi huis en gezonde omgeving en uitstekende zorg is het goed vertoeven

8

datum: uit vorig gastenboek

naam: Dietske

plaats:

01-10-2008 - Het zorghotel van Stannie en Jan Looijenga is een plek waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Stannie geeft verzorging en begeleiding met humor en professionaliteit. Een aanrader voor iedereen die even wat extra aandacht en zorg nodig heeft

7

datum: uit vorig gastenboek

naam: Emile (11 jaar)

plaats:

01-10-2008 - Bij Stannie en Jan is het leuk. Jan maakt altijd grapjes. Stannie bakt lekkere pannenkoeken

6

datum: uit vorig gastenboek

naam: Chris Reep

plaats:

01-10-2008 - Hallo

Ik ben 6 dagen bij Stannie en familie geweest en ik heb het reuze naar mijn zin gehad. Zelfs zo goed dat ik in juni nog een keertje ga logeren. Heerlijk gegeten en lekker verwend.

Chris Reep

5

datum: uit vorig gastenboek

naam: Diny Reep

plaats:

01-10-2008 - Ik ben de vrouw van Chris en mantelzorger van hem. Ik ben erg blij dat Stannie hier mee is begonnen. Nu kan ik gerust een keertje CHris naar Eerbeek brengen om zelf even bij te komen. Ik weet dat hij het er erg naar zijn zin heeft met Jan en Stannie. Het alternatief is een verpleeghuis en dan is dit 100% beter.

Diny Reep

4

datum: uit vorig gastenboek

naam: Ans Dalhuisen

plaats:

01-10-2008 - Hoi Stannie en Jan,

Ik had vanmiddag Diny aan de telefoon, zij gaf mij jullie website. Dus dan ook even kijken of wat je in gedachten had ook gerealiseerd is geworden. Nu het ziet er erg mooi uit en wat ik van Diny hoorde heeft Chris het heel erg naar het zin bij jullie.
Dat is voor hem helemaal geweldig en zeker voor Diny, zodat zij ook eens weg kan gaan zonder zorghandelingen.
Ik wens jullie veel succes in de zorgwereld. Ben zelf erg druk bezig met het ouderinitiatief van Matthijs en 13 andere verstandelijke gehandicapten. Onze website is woongroep2000.nl Zeker de moeite waard om te kijken, ik zit in verschillende commissies oa. fondswerving en kijk maar naar de thermometer, we zijn er bijna.
We horen elkaar zeker nog eens, lieve groet van Ans.

3

datum: uit vorig gastenboek

naam: gerda

plaats:

01-10-2008 - Stannie en Jan

Heb fantastische dagen gehad in gezellige ruime kamers , waar je goed kunt manoevreren,met geweldige zorg van Stannie en Jan. Ook hebben we heerlijk buiten kunnen zijn voor gezellige wandelingen. Heel veel dank voor alle tijd, gezelligheid en ruimte om ook jezelf te kunnen zijn

Groeten Gerda

2 datum: uit vorig gastenboek
naam: Edwin en Esther Spijker

plaats:
01-10-2008 - Ook wij willen jou bedanken dat je aanwezig was op onze bruiloft om voor mijn vader te zorgen als dat nodig was.

Zo konden ze beide genieten van deze mooie en bijzondere dag.

We zijn laatst een dagje bij je geweest en hebben gezien hoe mooi jullie het voor elkaar hebben. Papa kijk er zo naar uit om naar jullie toe te gaan, en dat doet ons goed.
We wensen jullie veel succes in de toekomst

Groetjes Edwin en Esther

1

datum: uit vorig gastenboek

naam: karin fontein

plaats:

Stannie en Jan

Nooit durven denken dat het niet zo moeilijk zou zijn om onze kleine meid te laten logeren. Ze heeft het zo geweldig naar de zin bij jullie. Ze speelt al Stannie en Jan in haar fantasiespelletjes. Een heel goed teken voor ons. Ze kijkt alweer uit naar het volgende weekend.

Geweldig hoe jullie noodzakelijke zorg op zo''n huiselijke manier bieden!

Anke zat vol verhalen. Een buurtbarbeque waar ze mee naar toe mocht. En natuurlijk het ontbijtje op bed van Jan. En Jumper uitlaten in het bos.

Stannie en Jan,

Anke heeft weer genoten!!!

 

 

AA Webdesign

looijengazorg.nl - m.looijengazorg.nl